handgemaakt

Uniek & handgemaakt voor jouw kleintje

verzending

Gratis verzending vanaf €50,-

snelheid

Op voorraad: binnen 1-2 werkdagen verzonden

Over LIONS & LEMONS

Met liefde handgemaakt van eerlijke en duurzame producten

Net als jij, willen ook wij het allerbeste voor jouw kleintje. Daarom besteden wij veel aandacht aan elk detail van onze producten. We werken samen met lokale vakmensen en kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen, omdat we het belangrijk vinden dat onze kleding prachtig staat, uniek is, lang meegaat, lekker zit en wordt gemaakt van de beste materialen.

Geen massa, maar aandacht voor detail
LIONS & LEMONS kiest er bewust voor om kleinschalig te werk te gaan. Wij maken zelf de ontwerpen van onze kleding, zoeken zelf de materialen en stoffen uit en controleren op aanwezige keurmerken. Onze producten voldoen daarom in vrijwel alle gevallen aan diverse certificeringen.
Onze kleding wordt vervolgens gemaakt door lokale vakmensen, zodat we snel kunnen schakelen en in kunnen staan voor de kwaliteit. Bij ons dus geen grote voorraden, maar exclusiviteit en unieke items. Van begin tot eind staan wij zelf aan het roer. Dat vinden wij belangrijk.

Op maat gemaakt
Hebben wij een item niet in de gewenste maat? Geen paniek. Stuur ons gerust een berichtje en wij maken het item speciaal voor je. Op aanvraag gemaakte items worden binnen 8 werkdagen verzonden. Twijfel je over de juiste maat? We maken het je graag makkelijk. Op onze pagina maattabellen tref je de door ons gebruikte maten zodat je de geschikte maat eenvoudig kunt vinden.

Korte lijnen

Tot slot houden wij van snel schakelen en communiceren. Heb je een vraag of een opmerking? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. Dat kan via e-mail, middels het formulier op onze contact-pagina of natuurlijk via onze social kanalen. We horen graag van je en proberen zo snel mogelijk te reageren.

Veel liefs,

Het team van LIONS & LEMONS

LIONS & LEMONS Giftcard

Giftcard LIONS & LEMONS

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau, een idee voor een verjaardag of een cadeautje voor een babyborrel? Geef de Giftcard van LIONS & LEMONS cadeau. Hier maak je iemand écht blij mee!

Bestellen

Volg onze socials

Like ons op Facebook Volg ons op Instagram