handgemaakt

Uniek & handgemaakt voor jouw kleintje

verzending

Gratis verzending vanaf €50,-

snelheid

Op voorraad: binnen 1-2 werkdagen verzonden

Certificeringen

Eerlijke en duurzame producten

Net als jij, willen ook wij het allerbeste voor jouw kleintje. Daarom besteden wij veel aandacht aan elk detail van onze producten. We werken samen met lokale vakmensen en kiezen voor eerlijke en duurzame grondstoffen. Omdat we het belangrijk vinden dat onze kleding uniek is, lekker zit en wordt gemaakt van de beste materialen. Onze stoffen voldoen daarom in vrijwel alle gevallen aan onderstaande certificeringen.


GOTS label

GOTS

De afkorting GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Het is een internationaal (milieu)label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten. Onder andere onze hydrofiele doeken (swaddles) hebben het GOTS-label omdat deze doeken gemaakt zijn van 100% organisch katoen.

oeko tex standard 100

OEKO-TEX Standard 100
OEKO-TEX Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Dit label staat op producten zoals speelgoed van textiel, beddengoed en kleding die is getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, bijvoorbeeld door allergische reacties. Omdat onze kleding en accessoires intensief contact maakt met de tere huid van jouw kleine, voldoen al onze gebruikte stoffen aan deze OEKO-TEX Standard 100. Ze bevatten dus geen schadelijke stoffen. Beter voor de huid en gezondheid dus. 

LIONS & LEMONS Giftcard

Giftcard LIONS & LEMONS

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau, een idee voor een verjaardag of een cadeautje voor een babyborrel? Geef de Giftcard van LIONS & LEMONS cadeau. Hier maak je iemand écht blij mee!

Bestellen

Volg onze socials

Like ons op Facebook Volg ons op Instagram